Helikids

Vinn helikoptertur

r44utsiktFor hver 500. donasjon* vil vi trekke ut en heldig vinner av helikoptertur for tre personer. I tillegg til å støtte et godt formål har du dermed mulighet til å vinne en uforglemmelig tur til deg og dine venner/familie. Helikopterturen varer ca. 30 min og har en verdi på kr 3000,-

Vinnere vil annonseres på Helikids hjemmeside og facebookside (Vi jobber for gode opplevelser til syke barn og ungdom).

*Gjelder donasjoner fra kr 100,- 

 

 

 

Helikids arbeide

Helikids er en uavhengig, frivillig organisasjon som jobber for å gi gode opplevelser til syke barn og unge.

Vårt mål er å kunne tilby gratis helikopterturer til alvorlig/kronisk syke og skadede barn og ungdom. Deres nærmeste familie vil også bli invitert med på turene som er ment for å gi disse personene et kjærkomment avbrekk fra en hverdag bestående av sykdom og sykehusopphold.

Helikopterturene vil bli kombinert med litt mat og drikke og hyggelig samvær. Forhåpentligvis vil deltakerne kunne glede seg både før og i lang tid etter den luftige opplevelsen. Vi i Helikids vet at det er mye "medisin" i gode opplevelser, og en tur i helikopter er noe de aller fleste er svært begeistret for.

På sikt drømmer vi å kunne kombinere flyvingen med andre skreddersydde opplevelser, f.eks å lande ved et ridesenter, go-cart bane, et idyllisk spisested og liknende.

Org.nr: 009990.18610

Donasjon

Helikids er avhengig av økonomisk støtte fra privatpersoner og bedrifter for å kunne tilby en drømmedag til flest mulig innenfor den aktuelle målgruppen.

Støtt oss ved å donere et valgfritt beløp til kontonr: 1503.31.12561

Eller du kan enkelt donere kr 200,- ved å sende Helikids til 2090. Du vil da få status som støttemedlem.

Ta gjerne kontakt hvis du har andre idèer for hvordan du/dere kan hjelpe Helikids arbeide.

I våre vedtekter er det bestemt at minst 80% av de innsamlede midler skal gå til det faktiske formålet, de resterende økonomiske midler vil benyttes i forbindelse med markedsføring ol.

Kontakt Helikids:                                                                                                                                                                 

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                                                                                                                                                        Tlf: +47 920 88 278